U gebruikt een oude browser!

Update uw browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

Museumtickets

Het kampterrein is vrij toegankelijk en bevindt zich op 2,7 km afstand van het museum en bereikt u te voet of per fiets. 

Oktober Kindermaand; Op alle zaterdagen en zondagen van oktober mogen kinderen tot en met 12 jaar het ‘Jeugd 0 – 8 jaar’ ticket reserveren.

Vanaf 1 oktober 2021 gaat onze pendelbus weer van en naar het kampterrein rijden. In de bus is het dragen van een mondkapje verplicht.

 

 

1. Kies uw ticketsoort

 • Selecteer uw tickets
  Prijs
  Aantal
  Subtotaal
 • Volwassene (vanaf 18 jaar) € 10,00
  € 10,00

  Uw ticket geeft u toegang tot het museum. Tevens kunt u op vertoon van uw ticket gebruik maken van onze pendelbus (van en naar het kampterrein) vanaf 1 oktober 2021. In de bus is het dragen van een mondkapje verplicht.

 • Jeugd ticket 8 tot 18 jaar € 5,00
  € 5,00

  Jouw ticket geeft je toegang tot het museum. Tevens kun je op vertoon van jouw ticket gebruik maken van onze pendelbus (van en naar het kampterrein) vanaf 1 oktober 2021. In de bus is het dragen van een mondkapje verplicht.

 • Jeugd ticket 0 tot 8 jaar € 0,00
  € 0,00

  Jouw ticket geeft je toegang tot het museum. Tevens kun je op vertoon van jouw ticket gebruik maken van onze pendelbus (van en naar het kampterrein) vanaf 1 oktober 2021.

 • CJP € 7,50
  € 7,50

  Bij het reserveren van een CJP ticket dient u aan de receptie uw CJP pas te kunnen laten zien. Uw ticket geeft u toegang tot het museum. Tevens kunt u op vertoon van uw ticket gebruik maken van onze pendelbus (van en naar het kampterrein) vanaf 1 oktober 2021. In de bus is het dragen van een mondkapje verplicht.

 • Veteranen € 0,00
  € 0,00

  Bij het reserveren van een veteranen ticket dient u aan de receptie uw veteranen pas te kunnen laten zien. Uw ticket geeft u toegang tot het museum. Tevens kunt u op vertoon van uw ticket gebruik maken van onze pendelbus (van en naar het kampterrein) vanaf 1 oktober 2021. In de bus is het dragen van een mondkapje verplicht.

 • Subtotaal: € 0,00
 • Ik heb een kortingscode
  Uw (kortings-)code is niet geldig. Controleer uw code.

  Heeft u de code eerder ingevuld maar is de bestelling niet afgerond, dan is de code 15 minuten ongeldig. Probeer het na 15 minuten nogmaals.
  Kortingscode: - € 0,00
 • Totaalprijs
Ticket support